Terningkast 6 til Hytera PD685G

.hytera_liten

Bladet Jakt gjennomførte test av Sikringsradio Hytera PD685G og kunne ikke annet enn å dele ut terningkast 6!

 

Digitale Sikringsradioer med utvidere egenskaper

Digital teknologi inntar nå markedet for samband til private brukere i skog og mark og tilfører med det egenskaper som blant annet støyfritt samband. Sikringsradioen har i dag 1 godkjent radio i kategorien digital og er supergodt fornøyd med at nettopp denne går gjennom testen med høyeste score! Radioen omtales med superlativer som «robust, lettbetjent, tydelig skjerm og vanntett» og det nevnes ikke noe under eventuelle minuser. Les hele testen publisert i Jakt av journalist Alf Martin Bråten:

2017NOJHV7_092_Produkttest jaktradio_2 (3)

Har du lest disse?

Skogbrannsesongen banker på døren!

Dagens hendelse øst for Hvarnes, nesten på grensen til Sandefjord, bekrefter at årets skogbrannsesong er i anmarsj. Vi oppfordrer derfor sikringsradiobrukere om å lade radioer og ha de liggende klar som en beredskap!

Lars drar aldri til skogs uten denne

Jobber eller ferdes du på steder med dårlig eller ingen mobildekning? Da er det én ting du må huske på før du drar hjemmefra.