Terningkast 6 til Hytera PD685G

.hytera_liten

Bladet Jakt gjennomførte test av Sikringsradio Hytera PD685G og kunne ikke annet enn å dele ut terningkast 6!

 

Digitale Sikringsradioer med utvidere egenskaper

Digital teknologi inntar nå markedet for samband til private brukere i skog og mark og tilfører med det egenskaper som blant annet støyfritt samband. Sikringsradioen har i dag 1 godkjent radio i kategorien digital og er supergodt fornøyd med at nettopp denne går gjennom testen med høyeste score! Radioen omtales med superlativer som “robust, lettbetjent, tydelig skjerm og vanntett” og det nevnes ikke noe under eventuelle minuser. Les hele testen publisert i Jakt av journalist Alf Martin Bråten:

2017NOJHV7_092_Produkttest jaktradio_2 (3)

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!