Omprogrammering av jaktradio

Har du en jaktradio og ønsker å oppgradere den til en sikringsradio?

Enkel jobb med store fordeler!

En jaktradio og en sikringsradio av samme merke vil se helt lik ut på utsiden, men er programmert forskjellig. Det like utseendet gjør at mange ikke skjønner forskjellen, og dermed antar at de har tilgang til både nødfunksjon og alle kanaler med en ordinær jaktradio. Det stemmer dessverre ikke!

Heldigvis kan de aller fleste ICOM og W-COM radioer enkelt programmeres om til en sikringsradio. Oppgrader din jaktradio til en sikringsradio og bedre din tilgjengelighet og sikkerhet ved ferdsel i utmarksområder.

Radioer på trestubbe

Hva gjøres under omprogrammeringen?

Det legges funksjon på nødknappen til radioen, et ID nummer programmeres inn og en brukerprofil registreres i sikringsradioregisteret (til bruk mot 110 sentralen ved en eventuell alarm).

Bygger du om jaktradioen din, vil du få følgende fordeler:

  • Nødfunksjon på radioens nødknapp (koblet mot 110 sentraler)
  • Tilgjengelighet og god rekkevidde via sikringsradioens basestasjoner
  • Tilgang til å bruke sikringsradioens kanaler

Ved å bygge om radioen din blir du abonnent hos Sikringsradioen og du vil få en årlig frekvensfaktura på 338 kr inkl. mva. pr. radio (husk at en sikringsradio kan kostnadsføres). I tillegg blir du medlem i et lokalt sikringsradiolag som sørger for nødvendig informasjon om infrastrukturen i ditt område. Ombyggingen kan vi eller en av forhandlerne våre hjelpe deg med.

Forespør oppgradering

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.