Sikringsradio er noe mer enn en vanlig jaktradio!

Skogeier og styreleder Halvor L. Brosvik er selv en ivrig hjortejeger og vet hvor viktig godt radiosamband er under jakta. I sin lederartikkel i Skog sist uke slår han et slag for SIKRINGSRADIOEN som er mer enn en vanlig jaktradio. Og det er ikke bare jegere, bønder, skogsarbeidere m.fl som velger SIKRINGSRADIOEN når nytt sambandsutstyr skal kjøpes inn. Flere kommuner har valgt SIKRINGSRADIOEN som ett av flere beredskapssamband. Halvor skriver bl.a; «Sikringsradioen har ved fleire høve visst seg å vere oppegåande når andre samband som telefon og offentleg naudnett har brote saman». Han forklarer videre hvorfor.

Les hele artikkelen her: Skog 5_2017_leder_Sikringsradioen

PÅ SMALAJAG I LEIKANGER

Smalajag eller sauesank. Uansett er det hver høst tid for å hente sauene ned fra fjellet der de fritt har beitet hele sommeren. Vi i Sikringsradioen var så heldig å få bli med til Leikanger og fikk oppleve hvordan sauesankingen foregår i praksis, og hvor viktig godt samarbeid er for å lykkes.

Read More

ER SRADIOEN DIN FAKTISK EN SRADIO?

Skog, mark, fjell og vidde er snart tømt for husdyr, og fylles opp av ivrige jegere på jakt. SRADIOEN blir flittig brukt under både dyresanking og på jakt, men er det faktisk en godkjent SRADIO du har?

Read More