Effektiv dyresank
med sikkerhet i fokus

Med sikringsradioen får du et pålitelig og robust kommunikasjonsverktøy som gjør det enkelt å koordinere jobben som skal gjøres. Nødknappen sikrer rask hjelp ved ulykker.

Saueflokk

Opplever du dårlig dekning under sanking?

Sanking foregår ofte i kupert terreng med mange topper og daler som bryter direkte radiosignal. Sikringsradioen vil sørge for at alle hører alle via områdets basestasjon selv om du må følge dyrene bak neste topp.

Mobiltelefon i høstskog

Mobilen spiller ikke alltid på lag i utmarksområder!

Når sauen flyr fort avgårde og du gjerne skulle ha varslet de som står på andre siden av heien, egner det seg kanskje ikke å bruke mobiltelefon. Verdifull tid vil gå vekk til å slå av tastelås og slå nummeret til hver av de du ønsker å nå. Da fungerer det bedre å bare trykke inn sendeknapp på sikringsradioen og alle vil få beskjed, alle hører alle!

Sauebonde

Hva gjør du dersom uhellet er ute?

Ofte meldes det om ulykker i forbindelse med dyresank og tilsyn. I områder med ulendt terreng og glatt underlag vil det alltid være fare for fallulykker. I tillegg opplever en dessverre også at enkelte får illebefinnende. Da er det utfordrende å ikke kunne tilkalle hjelp.

Det viktigste du kan gjøre for egen og andres sikkerhet under dyresankinga er å sørge for rask varsling når uhellet er ute.

Luftambulanse

Nødknapp som redder liv!

Sikringsradioen er i motsetning til ordinære jaktradioer utstyrt med en nødknapp som er koblet direkte opp mot din lokale 110-sentral.

Har du GPS på radioen vil alarmsentralen i tillegg se hvor du befinner deg.

Slik kan 110-sentralen raskt kartlegge behovet, sende riktig assistanse og opprettholde kommunikasjonen til hjelpen når fram.

Tre steg for økt sikkerhet og bedre tilgjengelighet

Steg 1

Velg radio og finn forhandler

Våre forhandlere hjelper deg gjerne med å velge riktig modell til ditt bruk.

Steg 2

Registrer deg som abonnent

Den årlige abonnementsavgiften på 338 kr inkl. mva. går uavkortet til å sikre sambandets infrastruktur.

Steg 3

Ferdes trygt med Sradioen i lomma

Bedre tilgjengelighet og økt sikkerhet med sikringsradioen som kommunikasjonsverktøy.

Ønsker du å oppgradere din klassiske jaktradio til en sikringsradio?