Nå kan du vinne din egen sikringsradio

Vær trygg på at du får varslet når det gjelder. Enten du jobber til skogs eller til fjells, er ivrig jeger eller turgåer, så har du sikkert opplevd at mobildekninga ikke alltid går like langt som deg. Delta på vår konkurranse og bli med i trekningen om en sikringsradio som gir deg økt sikkerhet, lengre rekkevidde og bedre kommunikasjonsmuligheter enn en vanlig jaktradio.

Bli med i trekningen om en Zodiac Extreme Digital BT

Svar på spørreundersøkelsen nedenfor og bli med i trekningen av en Zodiac Extreme Digital BT. Dette er en brukervennlig og pålitelig sikringsradio med innebygd blåtann. Den har både analoge og digitale kanaler. Radioen er robust, slitesterk (MIL STD810F) og vanntett (IP67). Senderen gir inntil 5W, noe som gir god rekkevidde for brukeren. Radioen har 3 års garanti.

20231107_083832

Ved å delta i konkurransen samtykker du til å delta i markedsføringsaktiviteter på forspørsel.
Frist 31. januar 2024. Vinneren annonseres i februar 2024.

Hvorfor Sikringsradio?

Vær trygg på at du får varslet når det gjelder

Når du legger avgårde til skogs eller til fjells så kan du ikke stole på at mobildekninga følger deg hele veien. Oppstår det situasjoner som krever at du får varslet nødetatene eller dine nærmeste er sikringsradioen det tryggeste valget.

Høy ulykkesbelastning i norsk landbruk og skogbruk

Med utmarksområder uten mobildekning som arbeidsplass blir jobben med tilsyn av beitedyr eller hogst ekstra risikofylt. Er du i tillegg alene og langt unna hjelp? Da kan det være greit å holde kontakten med de hjemme slik at de vet at du har det bra. Og skulle noe skje er det viktig at du får varslet raskt.

Bønder og skogbrukere har mistet livet i arbeidsulykker de siste 10 årene.*
Arbeidsulykker som medførte sykemelding utover egenmeldingsperioden ble rapportert bare i 2020.** Det antas også at mørketallene er store.
Av de 400 arbeidsulykkene var klem- og fallskader.** Ved slike skader kan det være vanskelig å oppsøke hjelp. Er man i tillegg langt unna er rask varsling avgjørende.

* Dødsfall meldt inn til Arbeidstilsynet i perioden 2011-2020. Kilde: SSB
** Arbeidsulykker meldt inn til tilsynsmyndighet for Bønder, skogbrukere og fiskere i 2020. Kilde: SSB

Rask og effektiv varsling

Med 145 basestasjoner som sikrer god dekning og mulighet for direkte oppkobling mot nærmeste 110-sentral via nødknappen, er Sikringsradioen uovertruffen som kommunikasjonsverktøy i områder uten mobildekning.

Abonnement
Basestasjoner
års erfaring

En jaktradio er ikke det samme som en sikringsradio

Mange vhf-radioer kan fungere enten som en vanlig jaktradio eller som en sikringsradio. Forskjellen ligger i hvordan radioen er programmert og om du har et aktivt abonnement hos Sikringsradioen. Men hva betyr egentlig forskjellen for deg som bruker radioen?

Jaktradio

Tilgang på 6 analoge og 12 digitale kanaler*

Vanlig rekkevidde radio-radio

Ulike priskategorier på radioer

Sikringsradio

Tilgang på 18 analoge og 8 digitale kanaler

Bedre rekkevidde med 145 basestasjoner

Direkte varsling til nærmeste 110-sentral

Mulighet for å dele GPS posisjonering

Samme radiopriser + årlig abonnement på kr 338 pr. år.

Næringsdrivende bønder/skogbrukere kan regnskapsføre utgiftene 

Kanaler

Som medlem hos NJFF* får du tilgang til 6 analoge og 12 digitale kanaler med en vanlig jaktradio. Med Sikringsradioen får du i tillegg tilgang til 18 analoge og 8 digitale kanaler. Sankekanalene inngår i Sikringsradioens kanalpakke.

Rekkevidde

Med en vanlig jaktradio begrenses rekkevidden til maks oppgitt avstand mellom radioene. Med Sikringsradioen får du tilgang til 145 basestasjoner som gir vesentlig større rekkevidde enn kun radio-radio. Ofte vil rekkevidden da kunne økes med flere mil. Her kan du se hvor basestasjonene våre er plassert.

Sikkerhet

Med vanlig jaktradio er det anrop til nærmeste radio som gjør deg i stand til å tilkalle hjelp, enten hos eller via innehaveren av denne. Kanskje befinner vedkommende et sted med mobildekning og kan ringe etter hjelp?

Med Sikringsradioen kan du også anrope en annen radio, med langt bedre rekkevidde. Men du kan også koble deg direkte opp mot nærmeste 110-sentral ved å trykke på radioens nødknapp. Varsling via nødknapp genererer både tale- og dataflyt mot operatøren på 110-sentralen. Har du radio med GPS-posisjonering vil operatøren kunne se hvor du befinner deg i tillegg til at du kan fortelle hva som har skjedd.

Pris

Vhf-radioer finnes i ulike priskategorier, og prisen på en jaktradio og en Sikringsradio vil være lik for samme modell. For Sikringsradioen tilkommer en årlig pris for abonnement på kr 338 inkl. mva.

For næringsdrivende innen skogbruk og/eller landbruk kan begge utgiftene regnskapsføres og mva utgiftsføres ettersom sikringsradioen regnes som et arbeidsverktøy.

Se kampanjefilmene

Tenk på dine nærmeste. Husk sikringsradioen.

Ikke stol på at du får kontakt med folk hvor enn du er. Bruk sikringsradioen.