Sikringsradio, mer enn en vanlig jaktradio!

cof

Skogeier og styreleder Halvor L. Brosvik er selv en ivrig hjortejeger og vet hvor viktig godt radiosamband er under jakta. I sin lederartikkel i Skog sist uke slår han et slag for SIKRINGSRADIOEN som er mer enn en vanlig jaktradio. Og det er ikke bare jegere, bønder, skogsarbeidere m.fl som velger SIKRINGSRADIOEN når nytt sambandsutstyr skal kjøpes inn. Flere kommuner har valgt SIKRINGSRADIOEN som ett av flere beredskapssamband. Halvor skriver bl.a; «Sikringsradioen har ved fleire høve visst seg å vere oppegåande når andre samband som telefon og offentleg naudnett har brote saman». Han forklarer videre hvorfor.

Les hele artikkelen her: Skog 5_2017_leder_Sikringsradioen

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!