Sikringsradio, mer enn en vanlig jaktradio!

cof

Skogeier og styreleder Halvor L. Brosvik er selv en ivrig hjortejeger og vet hvor viktig godt radiosamband er under jakta. I sin lederartikkel i Skog sist uke slår han et slag for SIKRINGSRADIOEN som er mer enn en vanlig jaktradio. Og det er ikke bare jegere, bønder, skogsarbeidere m.fl som velger SIKRINGSRADIOEN når nytt sambandsutstyr skal kjøpes inn. Flere kommuner har valgt SIKRINGSRADIOEN som ett av flere beredskapssamband. Halvor skriver bl.a; «Sikringsradioen har ved fleire høve visst seg å vere oppegåande når andre samband som telefon og offentleg naudnett har brote saman». Han forklarer videre hvorfor.

Les hele artikkelen her: Skog 5_2017_leder_Sikringsradioen

Har du lest disse?

Skogbrannsesongen banker på døren!

Dagens hendelse øst for Hvarnes, nesten på grensen til Sandefjord, bekrefter at årets skogbrannsesong er i anmarsj. Vi oppfordrer derfor sikringsradiobrukere om å lade radioer og ha de liggende klar som en beredskap!

Lars drar aldri til skogs uten denne

Jobber eller ferdes du på steder med dårlig eller ingen mobildekning? Da er det én ting du må huske på før du drar hjemmefra.