Brennaktuell sikring av skog og folk

firefighters spray water to wildfire

Dugnadsånd og lokalkunnskap er avgjørende!

SKOG skriver i sin artikkel at “dugnadsånd og lokalkunnskap er avgjørende når skogbrannene skal lokaliseres og temmes”. Det har sommerens skogbranner gitt oss bekreftelse på. SKOG beskriver en av disse skogbrannene som kom som følge av tordenvær og lynnedslag. Det var midt i fellesferien at Invild Evju og Ole Bjørn Bårnes plutselig fikk øye på den fryktede røyksøylen i skogen ett eller annet sted mellom Lardal i Vestfold og Siljan i Telemark. Les hele artikkelen publisert i SKOG 5/18 her: SKOG 5_18 28-29 enkel

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!