TAKK FOR INNSATSEN IVAR!

.20190211_ivar-aanerud-e1550215508787

35 år med uvurderlig innsats!

Ivar Aanerød har vært en pådriver for driften av Sikringsradioen i Rakke­stad gjennom 35 år skriver Rakkestad Avis 13. februar. En gang fikk han selv bruk for å trykke på den røde knap­pen. Nå hedres han for sin innsats for Sikringsradioen i Rakkestad gjennom 35 år!

Ivar Aanerød er et godt eksempel på en av styrkene til Sikringsradiosambandet. Alle ildsjelene som sørger for god og sikker sambandsdekning rundt om i landet har en verdi som ikke kan måles i gull. Vi ønsker å takke deg Ivar for den viktige jobben du har gjort for oss og for så mange andre der ute i skog og mark!

Mvh
Administrasjonen i Sikringsradioen

Les artikkel publisert i Rakkestad Avis:Artikkel Ivar Aanerud_Rakkestad Avis 130119

Har du lest disse?