TAKK FOR INNSATSEN IVAR!

.20190211_ivar-aanerud-e1550215508787

35 år med uvurderlig innsats!

Ivar Aanerød har vært en pådriver for driften av Sikringsradioen i Rakke­stad gjennom 35 år skriver Rakkestad Avis 13. februar. En gang fikk han selv bruk for å trykke på den røde knap­pen. Nå hedres han for sin innsats for Sikringsradioen i Rakkestad gjennom 35 år!

Ivar Aanerød er et godt eksempel på en av styrkene til Sikringsradiosambandet. Alle ildsjelene som sørger for god og sikker sambandsdekning rundt om i landet har en verdi som ikke kan måles i gull. Vi ønsker å takke deg Ivar for den viktige jobben du har gjort for oss og for så mange andre der ute i skog og mark!

Mvh
Administrasjonen i Sikringsradioen

Les artikkel publisert i Rakkestad Avis:Artikkel Ivar Aanerud_Rakkestad Avis 130119

Har du lest disse?

Lars drar aldri til skogs uten denne

Jobber eller ferdes du på steder med dårlig eller ingen mobildekning? Da er det én ting du må huske på før du drar hjemmefra.

Maren med sikringsradio

EN FIN DAG PÅ JOBB!

I dag ble jeg sendt ut på oppdrag for å teste status på en basestasjon og det takket jeg ikke nei til!