TAKK FOR INNSATSEN IVAR!

.20190211_ivar-aanerud-e1550215508787

35 år med uvurderlig innsats!

Ivar Aanerød har vært en pådriver for driften av Sikringsradioen i Rakke­stad gjennom 35 år skriver Rakkestad Avis 13. februar. En gang fikk han selv bruk for å trykke på den røde knap­pen. Nå hedres han for sin innsats for Sikringsradioen i Rakkestad gjennom 35 år!

Ivar Aanerød er et godt eksempel på en av styrkene til Sikringsradiosambandet. Alle ildsjelene som sørger for god og sikker sambandsdekning rundt om i landet har en verdi som ikke kan måles i gull. Vi ønsker å takke deg Ivar for den viktige jobben du har gjort for oss og for så mange andre der ute i skog og mark!

Mvh
Administrasjonen i Sikringsradioen

Les artikkel publisert i Rakkestad Avis:Artikkel Ivar Aanerud_Rakkestad Avis 130119

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!