Basestasjon Hammarheia

.topp-antenne-i-tre-1

Ny basestasjon med oppkobling mot 110 montert!

I dag har det vært en fin dag på kontoret! Kan ikke klage når jeg kan bytte ut kontordag i Oslo med montering av basestasjon på Hammarheia, Snåsa. Vi startet dagen hos forhandler Mobit Levanger hvor vi plukket opp ny basestasjon. Så samlet vi troppene og sammen med Helmer Belbo, Ole Petter Skjerven og filmteam fra Camerat klatrert vi oss opp snødekte grusveier til vi kunne skimte en antenne i toppen på et furutre på Hammarheia. Da viste vi at vi var fremme og jobben med å oppgradere basestasjonen kunne begynne. På veggen i bygget like ved fant vi en Dancall basestasjon fra tidlig 90-tallet som nå skulle gis disposisjon til å fratre.

Når en har med seg handlekraftig mannskap, tok det ikke lang tid før gammel base var ned-montert og ny base med telefonoverdrag hang på veggen. Kraftig GSM antenne ble montert for å sikre god forbindelse mot 110 sentralen og med solid strømtilførsel så er anlegget virkelig solid og driftssikkert.

Før vi så oss endelig ferdig med jobben måtte vi selvsagt teste nødfunksjonen til 110 i Namsos. Det fungerte som det skulle med krystallklar lyd både på Sikringsradioen på Hammarheia og 110 sentralen i Namsos. I tillegg har vi også sikret oss mye fint bilde- og filmmateriale som vi skal bruke videre i nye prosjekter.

Dermed er alle sikringsradiobrukere TRYGGE og TILGJENGELIGE via Sikringsradiosambandet i Snåsa området.

Har du lest disse?