Ny medarbeider i Sikringsradioen!

.nyansatt-1

Vi ønsker ny teknisk sjef, Sven-Otto Nyheim velkommen som medarbeider i Sikringsradioen!

Sven-Otto kommer fra stilling som Teknisk leder i Wireless Communication. Han har tidligere jobbet som Teknisk leder i Mobinet Norge og Vhf sikringsradio, og har derfor bred erfaring med sikringsradio systemet.

Vi gleder oss veldig over å ha fått Sven-Otto med i teamet til Sikringsradioen, dette er noe vi har sett frem til over en periode nå! Med god innsikt i teknisk utstyr, kombinert med bred erfaring fra leverandør- og forhandlersiden er jeg sikker på at han vil bidra med veldig nyttig kompetanse her hos oss. Dette er viktig for å blant annet sikre infrastruktur hos lokale Sikringsradiolag, gode tekniske løsninger, samt sikre at vi har med oss riktige radiomodeller i vårt sortiment.

Sven-Otto startet hos oss 1. april og forteller at han er veldig glad for å få muligheten til å ha fullt fokus på sikringsradio igjen. Etter mange år med digitalisering av ulike deler av radiomarkedet, ser jeg frem til å jobbe fullt med sikringsradio land og havbruk. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen der ute, og til å ta fatt på arbeid sammen med nye kolleger.

Sven-Otto kan kontaktes her: https://sikringsradioen.no/contact/ansatte-og-styre/

Maren M. Heggland
Daglig leder

Har du lest disse?