Ny medarbeider i Sikringsradioen!

.nyansatt-1

Vi ønsker ny teknisk sjef, Sven-Otto Nyheim velkommen som medarbeider i Sikringsradioen!

Sven-Otto kommer fra stilling som Teknisk leder i Wireless Communication. Han har tidligere jobbet som Teknisk leder i Mobinet Norge og Vhf sikringsradio, og har derfor bred erfaring med sikringsradio systemet.

Vi gleder oss veldig over å ha fått Sven-Otto med i teamet til Sikringsradioen, dette er noe vi har sett frem til over en periode nå! Med god innsikt i teknisk utstyr, kombinert med bred erfaring fra leverandør- og forhandlersiden er jeg sikker på at han vil bidra med veldig nyttig kompetanse her hos oss. Dette er viktig for å blant annet sikre infrastruktur hos lokale Sikringsradiolag, gode tekniske løsninger, samt sikre at vi har med oss riktige radiomodeller i vårt sortiment.

Sven-Otto startet hos oss 1. april og forteller at han er veldig glad for å få muligheten til å ha fullt fokus på sikringsradio igjen. Etter mange år med digitalisering av ulike deler av radiomarkedet, ser jeg frem til å jobbe fullt med sikringsradio land og havbruk. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen der ute, og til å ta fatt på arbeid sammen med nye kolleger.

Sven-Otto kan kontaktes her: https://sikringsradioen.no/contact/ansatte-og-styre/

Maren M. Heggland
Daglig leder

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!