KONTAKTTELEFONNUMMER ER VIKTIG!

.alarmtelefon-e1570698533988

 

Nylig viste en hendelse hvor viktig og nyttig registrering av kontakttelefonnummer er. Samtidig som 110 sentralen hadde kontakt med forulykkede via Sikringsradio, ringte de opp kontaktpersoner som var registrert. Dermed fikk de kontakt med kjentmenn som ga viktig informasjon.

Sikringsradio som sendte alarm var uten GPS posisjonering. Selv om forulykkede kunne gjøre rede for skadested, fikk 110 sentralen nyttig informasjon om innfart til området fra kontaktpersoner. Det vil alltid være ekstra sikkerhet både for deg som Sikringsradiobruker og for 110 sentralen å kunne ringe kontaktpersoner for ekstra informasjon.

HAR DU REGISTRERT KONTAKTPERSONER på ditt abonnement i Sikringsradioregisteret? Hvis ikke gjør du det enkelt ved å logge deg inn fra http://register.sikringsradioen.no/(S(ipet5simvtgzyao13vbblfo2))/UI/SR/ADMIN/index3.aspx

Har du lest disse?

Riktig bruk av PMR-utstyr!

Det er viktig å kjenne til retningslinjer for bruk av ulike frekvenser i ditt PMR-utstyr, her er det mange som slurver. Nkom jobber også for å tilrettelegge best mulig for god bruk av PMR-utstyr!

Norges mest moderne og stilige sikringsradiobase?

Seljord sikringsradiolag har gjennom 2021 gjort en formidabel jobb med oppgradering av sin baseplassering. Vi kan vel med letthet si at dette nå er landets flotteste “sikringsradio-bu” hvis vi lar arkitektur være en avgjørende faktor!